المقاديرصدور دجاج
زيت زيتون
خل
ثوم
ملح وفلفل
رشة قرفة
بهالرات
حبهان مطحون
كوب كريمة
معلقة مستردة ك
الطريقةينقع الصدور فى التتبيلة ( ملح وفلفل وزيت وقرفة وبهارات وحبهان والثوم والخل ) ويترك لمدة حتى يتشرب النكهات فى الثلاجة .
فى طاسة مدهونة زيت حمرى الصدور من الجانبين
ارفعيهم من الطاسة
فى نفس الطاسة ضعى ثوم ومعلقة المستردة والكريمة مع التقليب واضافة مرقة حتى يتكون صوص
واتركية يغلى .
فى صينية ضعى الدجاج وعلية الصوص ودخلى الفرن وفى وسط فترة السوى قلبى الدجاج على الجهة الاخرى
حتى يتم النضج يختبر بسكين
يقدم مع ارز ابيض وبطاطس مقلية
بالف هنا