المقادير:4 حبات بطاطس متوسطة الحجم
1 لتر ماء باردة
5 ملعقة بيكنج بودر ده (بيخليها تنفش وكمان بيقرمشها )
زيت للقلي
الطريقة:احلى شيبسى مقرمش بكل النكهات من مطبخ ام نوسو نوسو
نغسل حبات البطاطس جيداً بالماء ثم تقشر وتقطع إلى شرائح رقيقة جداً انا عملتها بماكينه الشيبسى
نذوب بيكنج بودر في الماء البارد وتنقع رقائق البطاطس لمدة ساعة على الأقل
بعد ذلك تنشف شرائح البطاطس جيدا من الماء وتقلى بالزيت الحامي، ستلاحظين أنها تنتفخ على الفور
احلى شيبسى مقرمش بكل النكهات من مطبخ ام نوسو نوسو
لا ت قلي كمية كبيرة دفعة واحدة ويستحسن وضع طبقة واحدة في سلة القلي كل مرة
عايزة تعطى ليه نكهات انا بجيب من العطار نكهات بالفراخ والكباب زى ماتحبى بتحطى النكهه فى الشيبسى المنقوع وتأكلى احلى شيبسى مقرمش
احلى شيبسى مقرمش بكل النكهات من مطبخ ام نوسو نوسو